توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی حاکمیت شرکتی و ریسک با فرمت docx در قالب 32 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

نظریه  نمایندگی

حاكمیت شركتی

هیات مدیره

مدت تصدی هات مدیره

عملکرد هیات مدیره

ریسک

ریسک سیستماتیک

ریسک فوق العاده

پیشینه

منابع

 

 

 

پس از آغاز انقلاب صنعتی در قرن نوزدهم و با توسعه شركتهای سهامی، انبوه سرمایه گذارانی به وجود آمدند، كه در اداره واحدهای اقتصادی مورد مشاركت خود نقش مستقیمی نداشتند و تنها از طریق انتخاب هیات مدیره و نظارت بر آنها، بر اداره واحد اقتصادی خود، همت می گمارند. حاصل این فرآیند تفكیك مالكیت از مدیریت شركتها بود. جدایی مالكیت از مدیریت منجر به پیدایش تئوری نمایندگی شد (ولیپور و خرم ،1390).روابط نمایندگی درون شركت و هزینه های مرتبط با آنها، به طور گسترده در ادبیات مالی شركتها مورد بررسی قرار گرفته است.

 

 

 

جنس و مكلینگ رابطة نمایندگی را قراردادی تعریف می كنند كه به موجب آن یک یا چند نفر مالک، شخص دیگری را به عنوان نماینده از جانب خود منصوب و اختیار تصمیم گیری را به وی تفویض می كنند (محمود آبادی و مهدوی ،1392) . با برقراری رابطه نمایندگی هر یك از طرفین رابطه به دنبال حداكثر كردن منافع شخصی خویش می باشند.از آنجا كه تابع مطلوبیت مدیران با مالكان یكسان نیست، بین آنها تضاد منافع وجود دارد. به دلیل وجود تضاد منافع، مدیران لزوماً در پی كسب حداكثر منافع برای مالك (مالكان)  نخواهند بود. مشكل نمایندگی عبارت است، از ترغیب نماینده به اتخاذ تصمیماتی كه موجب حداكثر شدن رفاه مالك (مالكان) گردد (نوروش و همكاران، 1388).