توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی عدم تقارن اطلاعاتی و پیشینه ی مطالعاتی آن با فرمت docx در قالب 18 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-11 عدم تقارن اطلاعاتی

2-12 نقش سهامداران نهادی در عدم تقارن اطلاعاتی

2-13 پیامدهای عدم تقارن اطلاعاتی در بازار سرمایه

2-14 عدم تقارن اطلاعاتی و بورس اوراق بهادار تهران

2-15 اندازه شرکت

2-16 اهرم مالی

2-17 پیشینه تحقیق

منابع

 

 

 

عدم تقارن اطلاعات، پدیده ای منفی است كه به طور معمول در بازار های اوراق بهادار رخ می‌دهد و باعث ایجاد تفاوت بین ارزش ذاتی یك سهام و ارزش برآورد شده آن سهام به وسیله‌ی سرمایه گذاران می‌شود و از این مجرا به اتخاذ تصمیم‌های نامناسب اقتصادی توسط سرمایه گذاران منجر می‌شود.عدم تقارن اطلاعاتی زمانی به وجود می‌آید كه یك طرف قرارداد یا معامله از اطلاعات بیش‌تری آگاهی داشته باشد و هنگام برقراری ارتباط با طرف دیگر، به صورت مؤثر از این اطلاعات استفاده كند (ابودی و همكاران، 2000، 2760).

 

 

 

 این آگاهی بیش‌تر، باعث ایجاد منافع اقتصادی برای طرف برخوردار از اطلاعات اضافی می‌شود، به طوری كه این منافع بابت برخورداری از اطلاعات بیش‌تر است. پدیده‌ی عدم تقارن اطلاعاتی از آن جا ناشی می‌شود كه سرمایه­گذاران تصمیم‌های مالی خود را بر اساس اطلاعاتی می‌گیرند كه به وسیله‌ی مدیریت شركت تهیه شده است. در واقع بین استفاده كنندگان اطلاعات با تهیه­كنندگان اطلاعات، تضاد منافع وجود دارد. بنابراین، می‌توان بیان كرد كه عدم تقارن اطلاعاتی، بین مدیران و سرمایه گذاران موضوعی بنیادی برای سرمایه گذاران و ناظران بازار محسوب می‌شود. عدم تقارن اطلاعاتی به طور مستقیم بر عملكرد بازار های اوراق بهادار تأثیر می‌گذارد، به گونه ای كه افزایش آن باعث كاهش كارایی بازار می‌شود (آجینكیا و همكاران، 2005، 352).