توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی فناوری آموزشی و کاربرد آن ها در مدارس با فرمت docx در قالب 54 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-1- زمینه

2-2- روند تحولات و تاریخچه تدریس و یادگیری مدارس هوشمند در ایران

2-3- تاریخچه تدریس و یادگیری مدارس هوشمند در جهان

2-4- مفاهیم و تفاوت مدرسه هوشمند با سایر

2-4-1- مفهوم مدرسه هوشمند

2-4-2- مفهوم مدرسه هوشمند ازدیدگاه دیوید پرکینز

2-4-3- تفاوت مدرسه هوشمند با مدرسه مجازی

2-4-4- تفاوت مدارس سنتی وهوشمند

2-5- کاربرد فن‌آوری اطلاعات در آموزش و پرورش

2-6- آموزش، یادگیری و فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات

2-7- نقش‌های فن‌آوری اطلاعات در مدارس

2-8- پایه‌های نظری فن‌آوری آموزشی

2-9-ضرورت استفاده از وسایل تکنولوژی آموزشی در کلاس

2-10- اهداف کلی آموزش در ایران

2-10-1- ارتباط اهداف کلی با نقش مدارس هوشمند

2-11- ارکان مدارس هوشمند

2-12- اصول مدارس هوشمند

2-13- اهداف مدارس هوشمند

2-14- معرفی پروژه شبکه تایگر

2-14-1- اجرا و پیاده سازی

2-15- مدل اولیه مدارس هوشمند ایران

2-15-1- مدل مفهومی مدرسه هوشمند

2-15-2- عناصر مدل مفهومی مدرسه هوشمند

2-15-2-5- ارتباط یکپارچه رایانه‌ای با مدارس دیگر

2-15-3- مدل اجرایی مدرسه هوشمند

2-15-3-1- لایه فرآیندهای کسب و کار

2-15-3-2- لایه خدمات و سیستم‌های کاربردی

منابع

 

 

 

نظام آموزشی ما در حال تحولی عظیم و بنیادین است که این تحول با رشد سریع استفاده از فناوری‌های نوین در زندگی بشر همزمان شده است. هوشمندسازی مدارس اگرچه خود یک امر تحولی است و نیازی است که با تغییرات فناوری و تغییر شکل زندگی به تبع آن به نیازی ضروری و حتی فوری برای نظام آموزشی تبدیل شده است اما باید این نکته اساسی را در نظر گرفت برای ایجاد تحول بنیادین و موثر در نظام آموزشی، هوشمندسازی نظام آموزشی در سطح بالاتر و مدارس در سطح پایین‌تر لازم و ضروری است. با رعایت موارد ذکر شده که خوشبختانه بخش اعظمی از آن در برنامه‌های فعلی و آینده وزارت آموزش و پرورش دیده می‌شود می‌توان امیدوار بود که هوشمند سازی مدارس منجر به تحولی بنیادین در عرصه آموزش خواهد شد.

 

 

 

از سویی قرن 21 به سمتی می‌رود که اکثر مشاغل به دانش و مهارت‌های کامپیوتر نیاز خواهند داشت. ورود به این عرصه به نوع جدیدی از آموزش نیاز دارد که با آموزش سنتی همخوانی ندارد. فن‌آوری اطلاعات به عنوان محور تحول و توسعه در جهان منظور شده است و بروز تحولات گسترده در زمینه کامپیوتر و ارتباطات، تغییرات عمده‌ای را در عرصه‌های متفاوت حیات بشری به دنبال داشته است. دنیای ارتباطات و تولید اطلاعات به سرعت در حال تغییر بوده و اطلاعات و داده‌ها به سرعت و در زمانی غیرقابل تصور به اقصی نقاط جهان منتقل و در دسترس استفاده کنندگان قرار می‌گیرد، جامعه‌ای که در آن دانایی و میزان دسترسی و استفاده از دانش، دارای نقش محوری و تعیین کننده است.

 

 

 

آموزش رکن اصلی در توسعه پایدار هر کشور است و آموزش الکترونیکی، امروزه از جدیدترین ومطمئن‌ترین روش‌ها در توسعه آموزش‌های فردی و سازمانی است و مهم‌ترین دغدغه نظام آموزش و پرورش یک کشور، ایجاد بستری مناسب جهت رشد و تعالی سرمایه‌های فکری در جامعه اطلاعاتی و دانایی محور می‌باشد برای آنکه همه گروه‌های اجتماعی قادر باشند به طور موثر در چنین جامعه‌ای مشارکت داشته باشند باید یادگیری پیوسته، خلاقیت ونوآوری را یاد بگیرند. تحقق این امر مستلزم تعریف مجدد و نوینی از نقش وکارکرد مدارس به عنوان اصلی‌ترین نهادهای آموزش در جامعه می‌باشد.