توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی ماهیت یادگیری و عوامل موثر بر آن با فرمت docx در قالب 30 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

ماهیت یادگیری

عوامل و شرایط مؤثر در یادگیری

فرصتها و تجارب یادگیری

اصول کلی انتخاب فرصت ها و فعالیت های یادگیری

کلاس های موضوعی

اهداف تشکیل کلاس های موضوعی  

مزایای کلاس های موضوعی در مدارس

چگونگی تشکیل کلاس های موضوعی

پیشینه

 

 

 

 روانشناسان انگیزش را فرآیندهایی می دانند كه در برانگیختن، جهت دادن و پایانی ممتاز نقش آفرین هستند، انگیزش در برابر پرسش ها مطرح می شود كه چرا آدمی به جای آسایش و خواب به كار و كوشش می پردازد، یا آنكه چرا به یك كار بعضی این اندازه اهمیت می دهد و با وجود دشواری های فراوان از آن دست نمی كشد و به فعالیت هایی كه برایش هیچ گونه مشكلی ندارد روی نمی آورد! دقت در متون یادگیری آموزشگاهی خود شواهدی به دست داده، حاكی از این كه ویژگی های عاطفی دانش آموزان (یعنی علاقه و انگیزش آنها نسبت به درس) در جریان یادگیری آموزشگاهی، هم نقش علت را بازی می كند و هم معلول. معنی این سخن آن است كه یادگیرندگان علاقمند به یك موضوع، نسبت به یادگیرندگان كم علاقه، موفقیت بیشتری كسب می كنند و این موفقیت بیشتر، سطح علاقه و انگیزش آنها را نسبت به آن موضوع و موضوعات مشابه آن افزایش می دهد. به قول بلوم: «عاطفه مربوط به یادگیری آموزشگاهی دانش آموز، پیشرفت آموزشگاهی او را تحت تأثیر قرار می دهد و پیشرفت آموزشگاهی او، به نوبه خود، بر عاطفه مربوط به یادگیری آموزشگاهی وی اثر می گذارد». اگر یادگیرنده معتقد شده باشد كه در گذشته، در یادگیری مطالب مشابه با مطلب جدید موفق بوده است، با علاقمندی با مطلب جدید برخورد خواهد كرد.

 

 

 

 اما اگر به این اعتقاد رسیده باشد كه یادگیری مطلب جدید نیز مانند یادگیری مطالب مشابه گذشته منجر به شكست خواهد شد، علاقه ای نسبت به یادگیری آن مطلب از خود نشان نخواهد داد. بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت كه معلم، برای افزایش سطح علاقه و انگیزش دانش آموزان خود نسبت به یادگیری موضوع های درسی، باید سعی كند شرایط یادگیری آموزشگاهی را بهبود بخشد و كیفیت روش آموزشی خود را افزایش دهد تا از این طریق دانش آموزان به موفقیت دست یابند و نسبت به توانایی خود در امر یادگیری اعتماد به نفس كسب كنند. این نتیجه گیری دقیقاً منطبق بر سفارش هایی است كه آزوبل برای افرایش سطح انگیزش دانش آموزان به معلمان كرده است(غلام نیا،1385،ص10).