توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی پیشینه ی تحقیقاتی مرگ و میر ناشی از تصادفات با فرمت docx در قالب 24 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-1- مقدمه

2-2- مروری بر تحقیقات داخلی و خارجی

2-2-1- مطالعات داخلی

2-2-2- مطالعات خارجی

2-3- ارزیابی مطالعات پیشین

2-3-1- نقاط قوت مطالعات پیشین

2-3-2- نقاط ضعف مطالعات پیشین

منابع

 

 

 

هر پدیده­ای دارای سابقه یا پیشینه ای است. پدیده­های اجتماعی وابسته به گذشته در زنجیره­ای از تداوم جای می­گیرند. هویت آنها بدون در نظر گرفتن گذشته­ای که درآن تکوین و تبلور یافته­اند به دست نخواهد آمد. بنابر این هر تحقیق درست متضمن شناخت تحقیقات پیشین است (ساروخانی، 146   :1372). بررسی تحقیقات انجام شده توسط دیگران که مرتبط با تحقیق حاضر باشد لازمه­ی یک پژوهش علمی است. زیرا می توان از نتایج حاصل از آن­ها، سوال­ها و ایده­های تازه­ای بیرون کشیده تا راهنمای تحقیق گردد. از طرف دیگر، با توجه به خاصیت انباشتی علم، مروری بر تحقیقات پیشین به ما نشان می­دهد که پژوهش خود را از کجا آغاز کنیم، و از نقاط قوت کارهای صورت گرفته بهره برده و از نارسایی­ها و نقص­های احتمالی آنان اجتناب ورزیده و در پی جبران آن­ها برآید، همچنین از روش­های موفقیت آمیز بکار گرفته شده، استفاده نموده واز برخی دوباره کاری­های غیر ضروری پرهیز نمائیم.

 

 

 

زنگی آبادی و همکاران (1391) در تحقیقی با عنوان" بررسی علل تصادفات در بزرگراه­ها درون شهری اصفهان" اظهار داشته اند که: تصادفات ترافیکی در حال حاضر به صورت یک معضل اجتماعی در سطح جهان مطرح است که همه ساله جان تعداد زیادی از مردم را گرفته و هزینه­های اقتصادی بزرگی را به جامعه وارد می­کند. در کشور ما نیز این موضوع به مشکلی بزرگ و مهم تبدیل شده است؛ به گونه­ای که ایران به لحاظ تصادف­ها و سوانح جاده­ای و ترافیکی به عنوان یکی از کشورهای دارای بیشترین موارد تصادف و مرگ و میر ناشی از آن معرفی شده است. با توجه به این که بزرگراه­های شهری سهم بسزایی از تردد و سفرهای شهری را به خود اختصاص می­دهند، بنابراین در این تحقیق علل تصادفات بزرگراه­های شهر اصفهان در سال­های 88 و 89 مورد بررسی قرار داده­اند. هدف اصلی این پژوهش شناسایی علل تصادفات در بزرگراه­های درون شهری اصفهان است و هدف دیگر آن تعیین سهم هر یک از عوامل مؤثر در بروز تصادفات در بزرگراه­ها، تحلیل توزیع و پراکنش فضایی تصادفات رخ داده در بزرگراه­های مورد مطالعه و ارائه راهکارهایی برای کاهش عوامل تأثیر گذار در بروز تصادفات است.