توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی تاثیر شبکه های اجتماعی بر دینداری با فرمت docx در قالب 18 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2. ادبیات پژوهش

2.1 مباني نظري پژوهش

2.2 پيشينه تحقيق

2.3 نتيجه گيري بخش مباني نظري

2.4 چارجوب نظري تحقيق

2.5 نظریه ساخت بندي گيدنز

2.5.1 نظریه جامعه شبکه ای کاستلز

2.5.2 نظریه استفاده و خشنودی

منابع

 

 

 

انقلاب ارتباطات، نوع جدیدی از ارتباطات مجازی را که خالی از روح حاکم برروابط واقعی اجتماعی است به وجود آورده است. از طریق ماهواره، اینترنت وشبكه های وابسته به آن جهان جدیدی به موازات جهان واقعی به وجود می¬آید. رسانه¬های الکترونیکی مخاطبان وسیع و متکثری دارند که مجموعه¬هایی از حیث محتوای نمادین را به این مخاطبان عرضه می¬کنند. در چنین شرایطی فضای مجازی شکل می¬گیرد و فرهنگ¬ها همه از طریق واسطـه¬های الکتـرونیکی منتقـل می¬شوند و مفاهیـم زمان و مکـان معانی تازه¬ای پیدا می¬کنند. فواصل زمانی و مکانی عملاً از میان برداشته می¬شوند و انتقال اطلاعات، داده¬ها وسرمایه¬ها وامکان ارتباط همزمان میان افراد در نقاط مختلف به وجود می¬آید.

 

 

 

 نتایج پژوهش¬ها بیانگر افزایش فعالان مجازی نسبت به شبکه¬های اجتماعی موبایلی است که در عصر کنونی به محبوب‌ترین نوع وب¬سایت¬ها بدل شده و کاربران، بخش قابل¬توجهی از وقت خود را به این شبکه¬ها اختصاص داده¬اند. در ابتدا «وب 1»، دنیای اطلاعات را در فواصل زمانی سال¬های 1990 تا 2000 متحول ساخت و با ایجاد دسترسی همگانی به اطلاعات مختلف بدون هیچ¬گونه محدودیتی، در دنیای فیزیکی انقلابی شگرف در زمینه دسترسی به اطلاعات و پیشرفت علم ایجاد کرد و پس ازآن «وب 2» و وب¬سایت¬های دوسویه و شبکه¬های اجتماعی مجازی از سال 2000 تاکنون دنیای ارتباطات را چنان دگرگون ساخته¬اند که کاربران این بار ضمن دریافت پیام، خود شخصاً اقدام به خوراک دهی سایت¬ها و وبلاگ¬ها می¬پردازند (w.ww.borhan.ir).

 

 

 

 به¬اعتقاد صاحب نظران ارتباطات، شبکه¬های اجتماعی باعث شکل¬گیری مفاهیمی همچون صمیمیت و اعتماد در فضای سایبری شده است، مفاهیمی که در گذشته¬ای نه چندان دور دستیابی و تحقق آن درحد یک رؤیا بود. ارتباطات شبکه‌های اجتماعی، ارتباطاتی خودگزین هستند. در این سبک ارتباطی نقش افراد درتولید، توزیع و دریافت پیام‌ها بیشتر است. پیام‌ها به صورت دو طرفه و تعاملی بین مجموعه افراد به چرخش درمی‌آید. نگاهی به لیست شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای تلفن همراه محبوب کاربران ایرانی نشان می‌دهد که در این میان فیس بوک و وایبر به جولانگاه انواع و اقسام کاربران و مطالب تبدیل شده‌اند و به همین نسبت درآنها سویه های تاریک و شایعات بیشتر دیده می‌شود.