توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی سرمایه اجتماعی و پیشینه ی مربوط به آن با فرمت docx در قالب 42 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

تعاریف

پیشینه

مبانی نظری

نظریه سرمایه اجتماعی

تاثیر سرمایه اجتماعی بر کیفیت زندگی

نظریه ویژگی های پایگاهی

نظریه احساس محرومیت نسبی

الگوی تحلیلی

منابع

 

 

 

برای اولین بار در تاریخ زندگی بشر، کمتر از نیمی جمعیت دنیا در مکان های روستایی زندگی می‌کنند. علاوه بر تعداد ساکنین روستاها در قرن حاضر، سطح روستا نشینی نیز در جهان کاهش یافته است. چنان که بر اساس پیش بینی ها انتظار می رود در سال 2025، حدود 35 درصد از جمعیت جهان در نواحی روستایی زندگی کنند (اشل و الیجاسک 1999). طی سالیان اخیر و بعد از تحولات کمی (افزایش جمعیت شهرها و نرخ شهرنشینی و کاهش جمعیت روستا) در دهه­های گذشته ابعاد کیفی زندگی روستایی مورد توجه قرار گرفت. لذا امروزه کیفیت زندگی روستایی یکی از مسائل مورد توجه محققان دانشگاهی، سیاست­گذاران و دست­اندرکاران و تصمیم­گیران مختلف است.

 

 

 

بحث کیفیت زندگی در ادبیات توسعه پایدار و برنامه ریزی توسعه اجتماعی و مباحث اقتصاد نوین مطرح شده و جایگاه ویژه ای یافته است و دولت ها در سطح ملی و محلی و نیز موسسات متعددی بر روی سنجش و شاخص‌سازی آن کار می کنند (خوارزمی 1384). در طول بیست سال گذشته محققان بسیاری با توجه به روابط بین علوم اجتماعی و برنامه ریزی محیطی، سنجه­های عینی محیطی و   پاسخ­های ذهنی مردم به آن ها (سنجه های ذهنی) را برای سنجش کیفیت محیطی پیشنهاد کرده­اند (کمپ و همکاران 2003)، از طرفی این محققان مدعی هستند که این قبیل مطالعات در چهارچوب تحقیقات کیفیت زندگی انجام می گیرد.