توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی مدل SWOT  با فرمت docx در قالب 34 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 


فهرست مطالب
 مدل SWOT به‌عنوان الگوی تحقیق    
 ابزار تحليل SWOT    
 بررسی محیطی    
 نقاط قوت    
 نقاط ضعف    
 تهدیدها    
 فرصت‌ها    
 کاربرد مدل SWOT در آسیب‌شناسی نظام برون‌سپاری    
مروری بر مطالعات گذشته    
الف: تحقیقات داخلی    
ب: تحقیقات خارجی    

 

 

 

SWOT سرواژۀ عبارات قوت‌ها، ضعف‌ها، فرصت‌ها و تهدیدات است. گام اول در مراحل برنامه‌ریزی استراتژیک تعیین رسالت، اهداف و مأموریت‌های سازمان است و پس‌ازآن می‌توان از طریق تحلیل    SWOT که یکی از ابزارهای تدوین استراتژی است، برای سازمان استراتژی طراحی کرد که متناسب با محیط آن باشد. با استفاده از این تحلیل این امکان حاصل می‌شود که اولاً به تجزیه تحلیل محیط‌های داخلی و خارجی پرداخته و ثانیاً تصمیمات استراتژیکی اتخاذ نمود که قوت‌های سازمان را با فرصت‌های محیطی متوازن سازد

 

 


تکنیک SWOT يكي از تكنيك‌هاي برنامه‌ريزي راهبردي است، ليكن با شناخته شدن سودمندي آن از دهه 1980 ميلادي، نظریه‌پردازان موفق شدند تا دامنه كاربرد تكنيك‌هاي یادشده را از قلمرو برنامه‌ریزی مؤسسات خصوصي به قلمرو برنامه‌ریزی و مديريت شهري در عرصه عمومي و برنامه‌های دولتي و همگاني تسري بخشيده و با الزامات آن منطبق سازند. مدل SWOT يكي از ابزارهاي استراتژيك تطابق نقاط قوت و ضعف درون سيستمي با فرصت‌ها و تهديدات برون سيستمي است.

 

 

 

از ديدگاه اين مدل يك استراتژي مناسب قوت‌ها و فرصت‌ها را به حداكثر و ضعف‌ها و تهديد را به حداقل ممكن مي‌رساند. تجزیه‌وتحلیل SWOT اصطلاحي است كه براي شناسايي نقاط قوت و ضعف داخلي و فرصت‌ها و تهديدهاي خارجي كه يك شركت، مجموعه و يا قلمرو با آن روبرو است بكار برده مي‌شود. تجزیه‌وتحلیل SWOT شناسايي نظام‌اند عواملي است كه استراتژی بايد بهترين سازگاري را با آن‌ها داشته باشد.

 

 

 

منطق رويكرد مذكور اين است كه استراتژی اثربخش بايد قوت‌ها و فرصت‌هاي سيستم را به حداكثر برساند، ضعف‌ها و تهديدها را به حداقل برساند. اين منطق اگر درست بكار گرفته شود نتایج بسيار خوبي براي انتخاب و طراحي يك راهبرد اثربخش خواهد داشت و ازجمله متدهاي كارآمد مديريت استراتژيك بشمار خواهد آمد.