توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی اختلال رفتاری کودکان با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

موضع گیری نظری در خصوص اختلالات رفتاری کودکان

تعریف اختلالات رفتاری کودکان با توجه به مفهوم بهنجاری

ملاک های اختلال رفتاری

شیوع اختلالات رفتاری در کودکان

سبب شناسی اختلالات رفتاری در کودکان

سلامت روان در والدین کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری

مشکلات ارتباطی والدین کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری

استرس والدینی در والدین کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری

تشخیص اختلالات رفتاری در کودکان

مشکلات رفتاری وارتباطی کودکان

سن کودک

مسائل مالی

واکنش جامعه 

انزوای والدین

ناسازگاری در روابط زناشویی

مشکلات خواهران وبرادران

سازگاری با استرس در والدین کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری

یافته های پژوهشی در داخلی وخارجی در قلمرو موضوع مورد بررسی

منابع

 

 

 

تشخیص رفتار بهنجار از نابهنجار اغلب مشکل است. هرچند برای تعریف رفتار بهنجار چندین مدل ارائه شده است اما هیچ یک از تعاریف ارائه شده آن‌قدر جامع نیست که همه موارد نابهنجار یا اختلالات روانی یا رفتاری را در بر گیرد. بنابراین در این مورد اتفاق نظر کلی وجود ندارد (اتکینسون و همکاران، 2006).

 

 

 

در آسیب‌شناسی روانی کودکان و نوجوانان نیز بحث از بهنجار و نابهنجار و تعیین مرز مشخص بین این دو کار آسانی نیست. قرار گرفتن کودک در فرایند رشد، رسش و تغییرات قابل مشاهده در رفتارهای عاطفی، شناختی و هیجانی این مشکل را دو چندان می‌کند و ناتوانی کودک در قضاوت بین درست و نادرست و عدم کنترل برخی رفتارهای خود، تصمیم‌گیری در مورد رفتارهای او را دشوار می‌سازد. در اکثر موارد تفاوت بین رفتار بهنجار و نابهنجار در کودکان بوضوحی که در مورد بزرگسالان تعیین می‌شود قابل تعیین نیست. تمام کودکان گاه‌گاهی رفتار غیر انطباقی مانند شب ادراری یا حملات قشقرق نشان می‌دهند. چنین رفتاری ممکن است نتیجه استرس خاص بوده و پاسخی بهنجار در مرحله خاصی از رشد باشد. پیت (1998) کودک با اختلال رفتاری را کودکی می‌داند که رفتارهایش به اندازه‌ای نا مناسب است که شرکت او در کلاس باعث از هم گسیختن حواس یا آشفتگی ذهنی سایر همسالان باشد و نیز فشاری بیش از حد به معلم وارد کند.