توضیحات کامل :

پروپوزال شخصی سازی تبلیغات اینترنتی با دیتا ماینینگ با عنوان ارائه یک مدل جهت شخصی سازی تبلیغات اینترنتی با استفاده از تکنیک داده کاوی می باشد. رهیافت ها و راه حل های فراوانی برای دستیابی به علایق مشتریان جهت ارائه خدمات و یا عرضه محصولات به مشتریان بر اساس این علایق مطرح گردید که از جمله آنها رهیافت مبتنی بر داده کاوی اطلاعات خریدهای قبلی مشتریان می باشد.

 

 

 

 

طبق مطالعاتی که صورت گرفت، دیدیم که بیشتر تحقیقاتی که در این زمینه انجام شد و مورد استفاده قرار گرفت از الگوریتم خوشه بندی K-Means جهت دسته بندی مشتریان و کاربران استفاده شد.اما به خاطر عیوبی که این الگوریتم دارا می باشد و همچنین عدم فازی بودن این الگوریتم ( که منجر به اختصاص دادن هر مشتری تنها به یک خوشه می شود ) ما به ارائه یک مدل جدید که به اصلاح این عیوب نیز می پردازد علاقه مند شدیم که این مدل و فرایندهای آن در ادامه این فصل بصورت مرحله به مرحله مورد بررسی قرار گرفته است.

 

 

 

 

 


اطلاعات مجموعه داده ها و آماده سازی داده:
     در این تحقیق از یک مجموعه داده مربوط به یک سایت خرده فروشی اینترنتی استفاده شد. این مجموعه داده طوری طراحی شده است که مشخصات هر کاربر و مشخصات هر خریدی که در سایت انجام می دهد ثبت شود.در این مجموعه داده 10 کالا برای خرید توسط مشتریان وجود دارد که مشخصات آنها در جدولی به نام محصولات در پایگاه داده ثبت شده است و همچنین بخشی از این مشخصات در جدول ( 3-1 ) آمده است. بعد از هر خرید، اطلاعات مربوط به آن خرید که تاریخ خرید، نوع کالا و مشخصات مشتری می باشد در جدولی به نام جدول خرید ثبت می شود.مشخصات مربوط به هر مشتری نیز پس از ثبت نام وی در سایت در جدولی به نام مشتری درج می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه و کلیات تحقیق
  1-1: مقدمه  2
  1-2: بیان مسئله  3
 1-3: هدف تحقیق  4
1-4: اهمیت تحقیق  6
1-5: ساختار تحقیق  7

روش شناسی تحقیق
3-1: مقدمه  40
3-2: اطلاعات مجموعه داده ها و آماده سازی داده  42
3-3: تعیین ارزش مشتری  44
3-4: استفاده از تکنیک های داده کاوی  48
3-5: رهیافتی برای شخصی سازی تبلیغات  56
3-6: روش ارزیابی  59

 


منابع  

 

 


فهرست شکل ها:
شکل 3-1 : فرایند شخصی سازی تبلیغات توسط داده کاوی  41
شکل 3-2 : قالب کاری سیستم ارائه تبلیغ در سایت  58 

 

 


فهرست جدول ها:
جدول 3-1 : مشخصات کالاهای موجود  43 
جدول 3-2 : ارزش گذاری معیار Recency  46 
جدول 3-3 : ارزش گذاری معیار Monetary  47
جدول 3-4 : مثال نحوه تخصیص RFM  48