توضیحات کامل :

مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش سازمانی  عنوان این نوشتار می باشد. هوش سازمانی یعنی داشتن دانشی فراگیر از همه عواملی که بر سازمان موثر است. دانشی عمیق نسبت به همه عوامل مثل مشتریان ، رقبا، محیط اقتصادی، عملیات و فرایندهای سازمانی که تأثیر زیادی بر کیفیت تصمیمات مدیریتی در سازمان می گذارد، هوش سازمانی است (ابرزی، 1385).

 

 

ایده و مفهوم هوش سازمانی مهم است چرا که پارادایم های جزیی دیگری همچون یادگیری سازمانی و مدیریت دانش را در بر می گیرد. دقیقاً به همان اندازه که هوش کودک در زمان پیاژه بسیار مهم بود، استعاره هایی که ایده های هوش جمعی  را قابل کاربرد در سازمان می کند، مهم خواهند بود. بررسی ساختارهای نامطلوب و فرآیندهای جمعی، تنها قسمتی از نیاز به توسعه ی هوش سازمانی را تشکیل می دهند.

 

 

 

تمرکز اصلی هوش سازمانی بر دانش می باشد اما حوزه ای فراتر ازآن را نیز در برمی گیرد. تعریف از یک نقش آفرین، یک فرد یا جمعی که سازمان با هوش را تشکیل می دهند عبارت است از اینکه : هوش بطور شدیدی مرتبط با توانایی یک شخص با مجموعه ای از اشخاص در تمیز دادن مشخصات دانش فرهنگی، و به طور ویژه در تشخیص ، ارتباط دادن ، دست کاری کردن و کاربرد موثر و کارآمد آن دانش ها در تنوع محیط های پدیدآری  می باشد(کندی و کارول ، 2004).

 

 

 

 


فهرست مطالب
 تعاریف نظری

فصل دوم: مروری بر ادبیات و پیشینه تحقیق هوش سازمانی

مبانی نظری پژوهش    

مبانی نظری هوش سازمانی    

هوش سازمانی    
تعریف هوش سازمانی    
    مدل های هوش سازمانی    

     پیشینه پژوهش هوش سازمانی    

الف) پژوهش های خارج از کشور    
ب) پژوهش های داخلی   
جمع بندی