توضیحات کامل :

انتخابات و اتحاد ملی

مقدمه 
اتحاد ملی یک مساله داخلی است وانسجام اسلامی یک مساله خارجی وهرکدام نیازمند راهکارهای متفاوت (وحتی گاه متناقض) می باشند. چرا که یک راهکار ممکن است منجر به انسجام اسلامی بالا، اما اتحاد ملی پایین وبالعکس راهکار دیگری ممکن است منجربه اتحاد ملی بالا ولی انسجام اسلامی پایین شود. دراین نوشتار سعی بر ارائه راهکارهایی است که همزمان منجر به اتحاد ملی وانسجام اسلامی بالایی گردند واز ارائه راهکارهایی با نتایج متضاد یا متناقض و گیج کننده پرهیز شده است. پیش از ارائه هرگونه راهکار بایستی عواملی که منجر به اتحاد ملی وانسجام اسلامی در کودکان ونوجوانان می شوند را شناسایی نماییم وپس از آن با برنامه ریزی های دقیق زمینه های لازم را برای تقویت شکل گیری نگرش مثبت نسبت به اتحاد ملی انسجام اسلامی وهمچنین کسب دانش لازم وایجاد رفتارها مناسب فردی وگروهی فراهم کرد.
 
 مبانی نظری تحقیق، مطالعات رشد کودک ونوجوان و مصاحبه های صورت گرفته توسط محقق با تعدادی از دانشجویان عوامل مهم وتاثیرگذار برکودکان ونوجوانان (که می توان از طریق آنها به تقویت اتحاد ملی وانسجام اسلامی پرداخت) را به شرح مدل ذیل استخراج نمود.دشمن، وحدت و انسجام پیکره واحد و نیرومند ملت ایران را هدف گرفته است و تلاش می کند با عمده کردن خواسته های صنفی و ایجاد میدان رقابت ناسالم امتیازگیری در کشور، تمرکز و برنامه ریزی دولت را مختل کند، برهمین اساس همان گونه که امسال، سال اتحاد ملی نامگذاری شده است، باید همه قشرها و صنف های مختلف با مهربانی و در یک صف متحد و مستحکم، کشور را به میدان رقابت سالم برای خدمت و مجاهدت و شتاب بخشیدن به حرکت پیشرفت اقتصادی تبدیل کنند. 
 
 
کلمات کلیدی:

انتخابات

اتحاد ملی

انسجام اسلامی

 انحطاط جوامع

                                                                                              
 

نگاه قرآن به اتحاد ملی و انسجام اسلامی 

از نظر قرآن انسان ها از یك نر و ماده آفریده شده اند (حجرات آیه 13) و مردمان امتی واحد و یگانه بوده اند. (بقره آیه 213) و تمایز رنگ و زبان آنان نه مایه امتیاز و نه نشانه برتری است بلكه نشانه های قدرت الهی (روم آیه 22) چندگونگی قبیله ای و طایفه ای راهی برای شناسایی بهتر و هماهنگی و همگرایی است (حجرات آیه 13). هر ملتی به جهات چندی پدیدار می گردد چنان كه امت ها و شرایع نیز به جهات شرایط زمانی و روحیات و مقتضیات روحی و روانی انسان پدید آمده است (مائده آیه 48) بنابراین نمی توان به این مسایل به عنوان مسایل محوری نگریست بلكه اموری عرضی هستند كه شرایط خاص و مقتضیات خاصی پدیدار می گردند. 
 
قرآن می كوشد تا همه انسان ها را در نهایت در یك جامعه جهانی واحد گرد آورد و جهانی شدن به عنوان یك فرآیند طبیعی و جهان سازی به عنوان یك برنامه پروژه اسلامی مورد تاكید و تایید قرآن و اسلام است. اسلام و قرآن از مردمان می خواهد كه در نهایت با حفظ اصولی و اختلافات ملی و حتی شریعتی خود در یك اجتماع كلان و واحد انسانی جهانی گرد هم آیند و به اصول و ارزش های مشترك توجه كنند. از این رو مردمان را به كلمه یگانگی می خواند (آل عمران آیه 64) این بدان معناست كه انسان ها می توانند و باید برای اصول مشترك و اهداف مشترك خود با هم منسجم گردند. این انسجام هرچند از نظر نظری فراهم است و همه در پی توحید و آسایش و آرامش هستند ولی در مقام عمل عملیاتی نشده است و انسجام خارجی نیافته و آثار آن ظاهر نشده است. 
 
 
 
 
مقدمه................................................................................................2

فصل اول اتحاد ملی

نگاه قرآن به اتحاد ملی و انسجام اسلامی ..........................................3

وحدت در کلام رهبری.....................................................................4

عوامل موثر در اتحاد ملی و انسجام اسلامی................................5
چند نكته در باب اتحاد ملی ، انسجام اسلامی............................8

-عوامل تعالی و انحطاط جوامع.......................................................9

نگاه استراتژیک به اتحاد ملى و انسجام اسلامی................................. 20

راهبردهاى “اتحاد ملى و انسجام اسلامی” در قرآن کریم.....................................23

اتحاد راهبرد جامعه پذیری و امت سازی..................................................24

 دوازده پیشنهاد راهبردی برای تحقق انسجام اسلامی.........................................26

فصل دوم انتخابات

آمریکا و انتخابات ایران..........................................................................32

مردم ایران، پیروز نهایی انتخابات.......................................................35
نتیجه گیری..................................................................................................37
فهرست منابع............................................................40