توضیحات کامل :

دانلود پاورپوینت تحقیق در عملیات نرم جهت رشته مدیریت در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 


اولین استفاده سازمان یافته از تحقیق در عملیات در جنگ جهانی دوم در انگلستان   و به سال 1941 بر می گردد . در جنگ جهانی دوم فرماندهی نظامی در انگلستان از گروهی از دانشمندان دعوت بعمل آورد تا در مسائل سوق الجیشی و تدابیر جنگی مربوط به دفاع زمینی و هوایی این کشور مطالعه نمایند. هدف آنها تعیین موثرترین روش استفاده از منابع محدود نظامی بود. از جمله مسائلی که مورد بررسی قرار گرفت مطالعه کارایی بمب افکنهای نوع جدید و روش استفاده از راداری بود که به تازگی اختراع شده بود. تشکیل این گروه علمی به عنوان اولین فعالیت رسمی تحقیق در عملیات به شمار آمده است.

 

 

 

جالب اینجاست که این روش ها به قدری موفق بودند که بعد از جنگ توجه مدیران صنعتی را نیز به خود جلب نمود و گروهای تحقیق در عملیات دریافتند که مسائل نظامی تفاوتی با مسائل صنعتی و اقتصادی ندارند و می توان از این علم در صنعت هم استفاده نمود. و از این رو در اوایل دهه ی یییی میلادی بود که در بخش های صنعتی آمریکا برای کاهشش ضایعات و افزایش بهره وری واحد های تولیدی و صنعتی کارشناسان ORمشغول به کار شدند. از این پس پیشرفت های چشمگیری که استفاده از روش های ORبرای واحد های صنعتی آمریکاییبه وجود آورد باعث رشد روز افزون تحقیق در عملیات گردید و دانشمندان را به پژوهش های بیشتر در این زمینه ترغیب نمود. ابداع روش سیمپلکس جورج دانتزیگ در سال یییی از اولین و مهمترین دستاوردهای این پژوهش ها بود. البته شایان ذکر است برخی از روشهای متعارف تحقیق در عملیات مانند برنامه ریزی پویا ، نظریه ی صف و نظریه ی موجودی ها تا قبل از سال ییییتا حدودی گسترش پیدا کرده بود. 

 

 

 

فهرست مطالب
تاریخچه
فرایند حل مسئله OR
تعریف تحقیق در عملیات
ویژگیها
مفهوم مسئله 
تحقیق در عملیات سخت 
ویژگی مسائل سخت 
مواجهه با مسائل سخت 
تحقیق در عملیات نرم 
ویژگی مسائل نرم 
مواجهه با مسائل نرم 
پارادایم
فهمیدن پارادایم به چه دردی می خورد ؟
ویژگی های پارادایم سنتی تحقیق در عملیات 
ویژگی های پارادایم جایگزین 
پارادایم بهینه سازی / هنجاری ( 1960-1940) : روش های حل مسئله 
پارادایم تفسیری / یادگیری (1980/1970) : روش شناسی های بهبود وضعیت
پارادایم انتقادی (1990-1980) : روش شناسی سیستم های مداخله ای – مقتدر 
رویکرد های ساختاردهی مسئله ( PSM) :
مسائل ساختار یافته باید 
و...