توضیحات کامل :

خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری سرمایه فکری با فرمت docx در قالب 53 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

روس و همكارانش (1997) نیز سرمایه فكری را به سه دسته سرمایه انسانی شامل شایستگی، طرز فكر و چابكی یا زیركی فكری  و سرمایه ساختاری شامل همه ساختارها، فرایندها، مالكیت معنوی سازمانی و دارایی های فرهنگی و سرمایه ارتباطی شامل روابط با ذینفعان داخلی و خارجی یك شركت تقسیم می كند. ولی بعداً روس یك جزء سرمایه¬ی دیگر بنام سرمایه بهبود و بازسازی  را به طبقه بندی خود افزود، كه این سرمایه ی آخر شامل حق اختراع های جدید و تلاش های آموزشی است (بونتیس، 2000).  

 

 


بروكینگ در طبقه بندی خود به دارایی های انسان محور و دارایی های زیر ساختاری و مالكیت فكری و دارایی های بازار اشاره كرده است. منظور از دارایی های انسان محور مهارتها، توانایی ها و تخصص و توانایی حل مشكل و سبك های رهبری است. منظور از دارایی های زیرساختاری همه تكنولوژی ها، فرایندها و متدولوژی هایی است كه یك سازمان را قادر به فعالیت می سازد. منظور از مالكیت معنوی حق امتیاز و علایم یا مارك های تجاری و دانش فنی است و منظور از داریی های بازار برندها، مشتریان، وفاداری مشتریان و كانال های توزیع است (بونتیس، 2000).  

 

 

 

فهرست مطالب

2-1- ادبیات نظری سرمایه فكری

2-2- مروری بر چشم انداز تاریخی سرمایه فكری

2-3- تعریف سرمایه فكری

2-4- انواع طبقه بندی اجزای سرمایه فكری

2-5- شباهت ها

2-5-1- سرمایه انسانی

2-5-2- سرمایه ساختاری (سازمانی)

2-5-3- سرمایه ارتباطی (مشتری)‌

2-6- سنجش سرمایه فكری

2-6-1- دلایل سنجش سرمایه فكری

2-6-2- شاخص های متداول برای اندازه گیری سرمایه فكری

2-6-3- منافع و مزایای اندازه گیری سرمایه فكری

2-6-4- مدل ها و روش های اندازه گیری سرمایه فكری

2-6-4-1- مدل های سنجش غیرمالی سرمایه فكری

2-6-4-2- نمونه هایی از مدل های سنجش مالی سرمایه فكری

منابع